Over mij

Mijn naam is Shanice van der Fluit, 28 jaar en wonend in Nieuwe Niedorp. Met een muzikale familie kan ik zeggen dat de muziek er al van jongs af aan met de paplepel is ingegoten! Op mijn 7e levensjaar ben ik begonnen met klassiek pianoles.

Tijdens mijn studie Sociaal Pedagogisch Werk heb ik kennis mogen maken met het lesgeven aan peuters, kleuters en basisschoolleerlingen. Na het behalen van mijn diploma ben ik mij meer gaan focussen op mijn grote passie en ben ik onder andere zang en theorielessen gaan volgen bij diverse docenten.

Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid om aan de slag te gaan als pianodocent bij Studio WJN. Door deze ervaring heb ik in 2012 besloten mijn eigen lespraktijk op te richten.

Daarnaast heb ik mijn studie opgepakt en ben ik toetsen & muziektheorie gaan studeren op de vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam.  Drie jaar later ben ik afgestudeerd als Vakspecialist muziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

Op dit moment ben ik werkzaam als muziekdocent op De Bonifatiusschool & Basisschool Het Ruimteschip. Ik werk voor Muziekschool Waterland & Stichting Muziek Opmeer.

Ook geef ik teamtrainingen en coaching aan leerkrachten in het basisonderwijs

Ik hoop dat ik door mijn ervaring en liefde voor de muziek andere mensen/ leerkrachten kan inspireren en enthousiasmeren!